Søg optagelse

TRIN FOR TRIN

Du henvender dig til skolens kontor på mail eller telefon og aftaler en tid med vores studievejleder. Se venligst nederst på siden, hvis du er tilknyttet et jobcenter.

Du kommer til samtale hos studievejlederen. Du skal huske dine eksamensbeviser fra Folkeskolen og evt. andre skoler, du har gået på.

Du udfylder et ansøgningsskema og afleverer det til os.

Du kan maile din ansøgning sammen med dit eksamensbevis fra Folkeskolen. Du kan aflevere din ansøgning til os personligt eller du kan aflevere din ansøgning til samtalen hos studievejlederen.

Du får at vide, om du er optaget. Du får besked via telefon, studievejlederen eller brev. Under alle omstændigheder sender vi dig et optagelsesbrev, hvor vi bekræfter din optagelse.

Først når vi kan se, at du har betalt indmeldelsesgebyr og undervisningsafgift, er pladsen din.

Hvis du ikke hører noget fra os om manglende betaling, har vi modtaget dine penge og du behøver ikke henvende dig for at spørge.

To gange inden skolestart i august modtager du et brev fra os med information om din skolestart på Akademisk Studenterkursus. Det første brev kommer lige inden sommerferien. Det næste brev med information om den første tid på skolen kommer lige i starten af august.

Hvis du først er optaget sent dvs. i slutningen af juni eller i juli, modtager du kun det andet brev fra os.

Skolen holder sommerferie i ugerne 28, 29, 30 og 31. Du kan ikke ringe til os i den periode, men du kan altid skrive til skolens mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og du vil modtage svar i løbet af nogle dage.

HVIS DU ER TILKNYTTET JOBCENTER

Er du tilknyttet et jobcenter og berettiget til at tage en uddannelse hos os, skal du tage kontakt til din sagsbehandler. Det er muligt at få uddannelsen betalt af kommunen. I henhold til Lov om betaling for visse uddannelsesaktiviteter i forbindelse med lov om en aktiv beskæftigelsesindsats m.m. (betalingsloven) skal Akademisk Studenterkursus opkræve betaling af din bopælskommune for at du kan tage en uddannelse hos os.