Gymnasieforberedende forløb

Har du afsluttet 10. klasse? Og vil du gerne afprøve, hvad det vil sige at være gymnasieelev?

Så er et gymnasieforberedende kursus måske lige noget for dig.

16. januar 2017 udbyder Akademisk Studenterkursus et gymnasieforberedende kursus, som strækker sig over et semester og afsluttes med eksamen i juni 2017.

Målet med kurset er at forberede dig og andre målrettede og motiverede unge på at begynde på STX , HHX, HTX eller EUX i august 2017 enten hos os eller på et andet gymnasium.

Kurset indeholder to c-niveau HF-enkeltfag: dansk og engelsk og et c-niveau STX-enkeltfag: samfundsfag. Fagene udgør til sammen 24 undervisningstimer om ugen. Det betyder, at kurset er SU-berettiget.

Samfundsfag er på gymnasieniveau og meritgivende, dvs. at du kan få overført din eksamenskarakter til dit eksamensbevis og ikke skal tage faget igen, hvis du begynder på STX efter sommerferien.

Kurset koster 1550 kr. Gebyret skal betales ved kursets start, men der også mulighed for at aftale en afdragsordning med skolen. 

Du ansøger ved at udfylde dette ansøgningsskema og sende det pr. post til skolen eller på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at henvende dig til skolens studievejledere på tlf 35 83 18 26

Ansøgningsfrist: 9. januar 2017