Det skal være sjovt at gå i skole!

På ASK tror vi på, at glade mennesker lærer bedst. Derfor er det vigtigt for os, at vores elever trives hos os. På ASK er der plads til ro og fordybelse, ligesom der er plads til at have det sjovt.

DU har også mulighed for at komme med forslag til, hvordan vi kan gøre det hele endnu bedre! Vi har blandt andet et elevråd, som arrangerer forskellige sociale aktiviteter og i det hele taget deltager i skolens udvikling.

Oversigt

Din succes er vores succes!

På ASK har vi en engageret lærerstab, der ser det som deres vigtigste opgave at hjælpe dig til at få et så godt fagligt udbytte som muligt ud af den tid, du er hos os.

Vores studievejledere er også altid klar til en snak, fordi vi gerne vil sikre os, at du får den optimale vejledning, hjælp og tryghed.

Et af vores særlige kendetegn er nemlig nærhed og respekt for den enkelte, og vi lægger vægt på, at der altid skal være tid og rum til en snak. Det er måske en af grundene til, at vi oplever, at tidligere elever flere år efter deres tid på ASK kommer forbi for at få en sludder. Dét er vi rigtigt glade for, og også lidt stolte af!

Oversigt

Drømmer du om en uddannelse?

ASK er en mindre skole, og vi har siden 1924 hjulpet unge og voksne til at opfylde deres drømme om en uddannelse.

I lyse lokaler  og i en rar og venlig atmosfære skabes grundlaget for en god og lærerig studietid hos os.

Alt, hvad du skal gøre, er at følge de få regler, vi har, og tage et medansvar for din egen læring – så skal vi nok hjælpe dig med resten.

Oversigt

Kom som den, du er – vi har også plads til dig!

På ASK arbejder vi sammen, og vi har aldrig så travlt, at vi ikke har tid til at tage os af hinanden – ja, faktisk så er vi lidt stolte af, at netop dét er en af årsagerne til, at vores elever vælger os som deres skole.

På ASK er der højt til loftet og plads til alle - uanset uddannelsesmæssig, social og kulturel baggrund. Vores værdier er oplysning, tolerance og respekt, og dem gør vi meget ud af at holde fast i.

Oversigt

Vil du vide mere?

På ASK arbejder vi altid på at gøre den gode undervisning endnu bedre for at skabe de bedste rammer for den optimale læring. Vi forventer til gengæld af dig, at du er studieaktiv og gør en indsats.

Vi har nyindrettede klasse- og faglokaler, vi tager på ekskursioner ud af huset og får også tit besøg udefra af forskellige organisationer og oplægsholdere.

Oversigt

Vil du med ud at opleve verden?

Alle elever på STX får det første år mulighed for at komme med på studietur. Studieturen arrangeres i forbindelse med et tværfagligt forløb mellem to eller flere fag. Faglærerne opstiller en lille håndfuld valgmuligheder, som du skal vælge mellem sammen med dine klassekammerater.

Vi rejser som klasse afsted i løbet af foråret og oplever stedet og møder befolkningen på en sjov og anderledes måde med det faglige i højsædet.

Måske skal du ud at interviewe lokalbefolkningen på et af dine fremmedsprog, eller hvis du har matematik på A-niveau, skal du måske lave beregninger af den lokale arkitekturs bygningskonstruktioner. I foråret 2019 havde vi en dejlig tur til Barcelona; hvem ved - næste gang bliver det måske Malaga..

På HF tager vi også på studietur. Den ligger på andet år og arrangeres i forbindelse med faget KS (Kultur- og samfundsfagsgruppen). Vi undersøger således de historiske, samfundsmæssige og religiøse forhold på en given destination. Hvor, vi tager hen, varierer fra år til år.
I efteråret 2019 havde vi en helt fantastisk tur til London!

Oversigt